Nu hoppar vi

Nu hoppar vi!

Välkommen hit! Så roligt att just du läser det här blogginlägget! Det är mycket utropstecken nu, men det är för att jag har något roligt att berätta!

Några av er känner mig sen tidigare. Under många år har jag jobbat heltid med den fantastiska föreningen Säljarnas Riksförbund. Vi har gjort en stor resa, både varumärkesmässigt men också strategiskt marknadsföringsmässigt. Är vi klara? Nej! Men det har börjat rulla på så pass bra att jag nu känner att möjligheten finns att gå ner i tid (jag är alltså fortfarande kvar på Säljarnas till viss del, lugn!) och satsa en del av min tid på något jag drömt om och fundera på länge. Ett passionsprojekt kan man säga…

Trumvirvel…

Välkommen till mitt nya bolag Sahlqvist Marknadsutveckling AB!

Vad är då Sahlqvist Marknadsutveckling AB? Vi är något så grymt som ett bolag som hjälper andra bolag, i alla storlekar, att nå nya kunder, och därigenom nya intäkter, med hjälp av den digitala världen. Vi hjälper dig som företagare med allt från en användbar varumärkesplattform (inget damm samlande här!) till en strategisk digital marknadsföring och annonsering till en ny hemsida, om så behövs.

Ganska coolt va?

Så välkommen hit! Tipsa alla dina vänner och ovänner! Och varför inte läsa några gamla blogginlägg som jag flyttat hit från min gamla blogg om digital marknadsföring?

Vi hörs!

One Response