verktygslåda del 1 - hårdvara

Martins verktygslåda del 1 – hårdvara

Ibland får jag frågor från andra vilka verktyg jag jobbar med när jag gör det jag gör. Det är alltid superkul och jag berättar gärna, då jag tycker att det är ganska kul det här med teknik. Därför tänkte jag i tre blogginlägg gå igenom vad som ingår i min verktygslåda. Och vi börjar just med det här teknikdelen – alltså hårdvaran.

Macbook Pro

Min dator, alltså den viktigaste delen i min verktygslåda, är en Macbook Pro på 13 tum. Jag har jämt varit en PC-människa men när jag bytte till en Macbook i min senaste anställning var det som dag och natt. Så självklart var jag tvungen att skaffa en till företaget. Den är snabb, har bra minne och grym batteritid. Dessutom är den ganska liten och lätt att bära med sig på möten. Riktigt bra!

Ipad

Jag har en 7e generationens iPad för anteckningar på möten. Jag använde den också nu på mässan Eget Företag för anteckningar och att visa saker på, istället för min dator. Superbra när man är på språng och inte har behovet att ta med sig datorn.

Huawai P20 Pro

Japp. Jag har en sån där kinesisk spiontelefon. Men jag tycker väldigt mycket om den. Den är snabb, har bra batteritid och bra minne. Dessutom är kameran ganska grym och det är den jag använder när jag spelar in mina videoklipp för sociala medier. Att den dessutom har fingeravtrycksläsare är ett stort plus, då jag faktiskt saknade det enormt när jag hade en iPhone X.

HP Color Laserjet Pro MFP M181fw

Säga vad man vill om miljö och papper och sånt. Men har man ett företag måste man kunna skriva ut saker. Så jag köpte en riktigt bra skrivare! Den är snabb, gör bra utskrifter och är väldigt lättanvänd. Stor rekommendation på den!

Det var min hårdvara som jag använder varje dag. I nästa inlägg i just den här serien kommer jag att gå igenom vilken mjukvara jag använder – inklusive alla marknadsföringsverktyg som jag använder i mitt eget företag. Kul va! Se till att inte missa det genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev här nedanför. Och vill du prata marknadsföring och vad jag faktiskt gör med mina verktyg? Se till att kontakta mig!

2 Responses