du måste konstant hålla dig uppdaterad

Du måste konstant utvecklas

Världen är i ständig förändring. Just nu mer än någonsin, i och med Coronakrisen. Men även när vi inte har Corona hängande över oss så är världen ändå i rörelse.

Det går att du måste vara snabb på fötterna – framförallt om du är företagare. Ett exempel på detta drog jag när jag gästade podden ”Hjälp, jag är mellan jobb!” förra veckan. Du kan lyssna på avsnittet här.

En sak som är väldigt viktig för att kunna vara snabb på fötterna är kunskap. Det gäller att konstant försöka lära sig nytt och för dig som är intresserad av digital marknadsföring (annars hade du väl inte varit här?) är det extra viktigt. För det finns så många möjligheter – men också många fallgropar.

Hur håller man sig uppdaterad?

Det finns många sätt att hålla sig uppdaterad, när det kommer till marknadsföring. Ett sätt är att läsa bloggar specialiserade på ämnet. Ett exempel min blogg, men också Contitudes blogg och Triggerbees blogg är grymma.

Ett annat sätt är att hålla sig uppdaterad via Facebookgrupper som Digitala marknadsförare, Digital Marknadsföring Sverige och Digital Marknadsföring för företagare.

Ett tredje sätt är att gå utbildningar och kurser för att utveckla sina kunskaper.

Hur hittar jag rätt marknadsföringskurs?

Att hitta en marknadsföringskurs är inte alltid helt enkelt. Vad som passar dig beror helt på din kunskapsnivå och budget för utbildning. Vill du ha en abonnemangslösning är Hillman Academy grymma och har du en betydligt större budget rekommenderar jag IHM Business School.

Men om man inte vill ha ett abonnemang, som innebär en massa kurser man kanske inte behöver, eller har budget och tid att lägga på IHM?

Nyhet – fyra enskilda digitala kurser

Från förra veckan erbjuder jag fyra olika helt digitala kurser. Kurserna är ”Digital marknadsföring för nybörjare”, ”Kom igång med din hemsida – inkl. SEO”, ”En effektiv närvaro på sociala medier” och ”Kom igång med digital annonsering”. De genomförs live men helt digitalt. Du bokar in dig på den kurs och den tid som passar dig, och sen ses vi digitalt. Det fina är att du kan välja precis den kurs du vill gå, till ett pris anpassat för dig som egenföretagare. Läs mer om alla mina kurser här.

Fram till 26 juni kan du dessutom boka din kurs med lanseringsrabatt! Ange kampanjkoden NY2020 när du gör din bokning för att få 15% rabatt. Coolt va?!

Stort lycka till med din utveckling inom digital marknadsföring! Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig. Och glöm inte att prenumerera på mitt nyhetsbrev här nedan.

Comments are closed.