1 advent - marknadsföring i coronatider

Glad 1:a advent!

Glad 1:a advent!

Det märkliga året 2020 går mot sitt slut. Under advent nu kikar jag tillbaka på de ämnen som ni som kollat på mina videos har gillat bäst under det gångna året. Idag kikar vi tillbaka på den här videon “Marknadsföring i Coronatider” från i mars, precis i början av den första Coronavågen.

1:a advent erbjudande!

Missa inte mitt erbjudande som jag berättade om i slutet av klippet! Du får alltså 10% rabatt på en hemsida, om du gör din beställning under den här veckan! Gör du alltså din beställning till och med lördag 5 december 2020 så drar jag av 10% av vad hemsidan hade kostat i vanliga fall. Coolt va? Se till att kontakta mig för att ta del av erbjudandet.

Trevlig 1:a advent på er nu!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Comments are closed.