Glad 2 advent

Glad 2:a advent!

Det märkliga året 2020 går mot sitt slut. Under advent nu kikar jag tillbaka på de ämnen som ni som kollat på mina videos har gillat bäst under det gångna året. Idag kikar vi tillbaka på videon “3 anledningar varför en hemsida är livsviktig”.

“Hemsidor är ute! Det är sociala medier som gäller!” Har du hört den förut? I den här videon pratar jag om just detta och ger dig 3 anledningar till varför en hemsida är livsviktig!

2:a advent erbjudande!

Missa inte mitt erbjudande som jag berättade om i slutet av klippet! Du får alltså 20% rabatt på en logga, om du gör din beställning under den här veckan! Gör du alltså din beställning till och med lördag 12 december 2020 så drar jag av 20% av vad loggan hade kostat i vanliga fall. Coolt va? Se till att kontakta mig för att ta del av erbjudandet.

Trevlig 2:a advent på er nu!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Comments are closed.