idrottshemsida.se - hemsida till din idrottsförening

Sahlqvist Marknadsutveckling presenterar idrottshemsida.se

Att ha en hemsida till sin idrottsförening är viktigt. Idag söker många efter information på internet och då är det viktigt att kunna möta de som söker information om din idrottsförening på ett proffsigt sätt.

Därför har vi nu lanserat den helt nya tjänsten idrottshemsida.se!

Vad är idrottshemsida.se

Via idrottshemsida.se erbjuder hemsidor till idrottsklubbar – paketerade och prissatta utefter idrottsföreningars kassa. Vi tycker att en bra hemsida för din idrottsförening, som dessutom är lätt att sköta själv, bör vara en självklarhet.

Idag finns en mängd tjänster för idrottsföreningar att skapa en hemsida via. En av de allra största, IdrottOnline, avvecklar dock sina hemsidor under 2022 – vilket gör att om ni haft en hemsida via dem så kommer ni att förlora den. idrottshemsida.se bygger hemsidor som klubbarna själva sen äger, vilket gör att de aldrig kommer att behöva känna otryggheten i att ett system lägger ner en tjänst.

Vill du veta mer om idrottshemsida.se? Tveka inte att kontakta oss idag. Vi är gärna med på ert nästa styrelsemöte och berättar mer!

idrottshemsida.se drivs av Sahlqvist Marknadsutveckling AB. Ett digitalt marknadsföringsföretag som sedan 2019 hjälp företag och föreningar med hemsidor, digital annonsering och digital marknadsföring.

Comments are closed.