Om oss

Välkommen till Sahlqvist Marknadsutveckling AB! Kul att du vill veta mer om oss. Allt du behöver veta går att hitta på den här sidan!

Om oss

Välkommen till Sahlqvist Marknadsutveckling AB! Kul att du vill veta mer om oss. Allt du behöver veta går att hitta på den här sidan!

Facebook

Följ vår Facebooksida! Där tipsar vi om spännande inlägg och artiklar.

Instagram

Följ oss på Instagram för allt rörande oss "bakom kulisserna".

LinkedIn

Få kontakt med vår grundare Martin genom att connecta på LinkedIn!

YouTube

Alla våra videos hittar du på vår YouTube-kanal!

Vilka är vi?

Hej, jag heter Martin!

Digital marknadsföring är något jag har hållit på med i flera år och är bland det roligaste jag vet. Min ambition är att du som företagare ska kunna nå maximalt antal kunder med min hjälp. Det ska inte spela någon roll hur stort ditt bolag är, eller vilken fas du befinner dig i. Professionell hjälp när det kommer till marknadsföring ska vara en självklarhet och det är anledningen till att jag har startat Sahlqvist Marknadsutveckling AB!

Vi hjälper dig som företagare, oavsett om du är ett lagom eller stort bolag, att nå ut med ditt budskap. Vi skräddarsyr din digitala marknadsföring utefter just dina behov. Vårt mål är att hjälpa dig att navigera i den digitala djungeln så att du kan koncentrera dig på det som du gör bäst.

Låter det intressant? Kontakta mig så tar vi en kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa just dig.

Jag ser fram emot att höras vid!

//Martin Sahlqvist, grundare av Sahlqvist Marknadsutveckling AB.

Martin Sahlqvist på Sahlqvist Marknadsutveckling AB

Företag vi gillar!

Vi som driver företag vet att juridiken är intrasslad inom alla arbetsområden och att företagare ofta kommer i kontakt med juridiska frågor. Jag vill därför tipsa er om vårt samarbete med Digitala Juristerna, en affärsjuridik byrå som skriver och granskar avtal på distans till fasta och rimliga priser. Dessutom driver de olika gratis juridikskolor i sina sociala medier, LinkedIn, Instagram och Facebook. Där beskriver de juridiska begrepp, svarar på juridiska frågor och upplyser om nyheter som alla kan ha nytta av, särskilt företag och entreprenörer. Hälsa från Martin på Sahlqvist Marknadsutveckling AB när ni gör er första beställning hos Digitala Juristerna och få 10% rabatt på köpet.

Triggerbee är ett svenskt verktyg som hjälper sina användare att fånga in fler leads, personanpassa din digitala kommunikation, och skapa budskap som engagerar och ökar intresset för dina produkter eller tjänster.

Med Triggerbee kan du se vem som har besökt din hemsida, vad de är intresserade av, hur de hittade dig, vilka sidor de besökte och hur länge de stannade. Detta gör det enkelt att veta vem du ska kontakta och vad du ska säga innan du når ut till dem.

Läs mer om Triggerbee här!