Glad 3e advent - hur kommer jag igång med google ads

Glad 3:e advent!

Det märkliga året 2020 går mot sitt slut. Under advent nu kikar jag tillbaka på de ämnen som ni som kollat på mina videos har gillat bäst under det gångna året. Idag kikar vi tillbaka på videon “Hur kommer jag igång med Google Ads?”.

För hur kommer man egentligen igång med Google Ads? Det kan ju lätt kännas så stort och läskigt. Därför ger jag i det här klippet 5 tips för hur du ska komma igång och börja generera intäkter via Google!

3e advent erbjudande!

Missa inte mitt erbjudande som jag berättade om i slutet av klippet! Du får alltså 15% rabatt på en av mina kurser om digital marknadsföring! Detta om du gör din beställning innan julafton och använder kampanjkoden JUL2020! Gör du alltså din beställning till och med onsdag 23 december 2020 så drar jag av 15% av kursens pris. Coolt va? Läs mer om mina kurser och ta del av erbjudandet!

Trevlig 3:e advent på er nu!

Comments are closed.