facebook_cover3

Nu hoppar vi… igen!

Hej på er! För ungefär ett halvår sen skrev jag det här blogginlägget. Det var en stor dag för mig, för det markerade starten på mitt nya bolag – Sahlqvist Marknadsutveckling AB.

Sedan dess har mycket hänt. Det blev en vår som överträffade alla mina förväntningar på hela första året! Intressanta och lärorika uppdrag hos riktigt spännande kunder. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre start!

Därför, 6 månader senare, är det nu dags för en uppföljare på det blogginlägget. Och det med roliga nyheter!

Nyhet 1

Jag har nu vågat ta steget! Från och med nu är Sahlqvist Marknadsutveckling AB mitt fokus till 100%. Det känns lite läskigt, men samtidigt väldigt spännande och kul! 

Detta gör också att jag nu har möjlighet att ta emot ännu fler uppdrag. Så går du i marknadsföringsfunderingar? Tveka inte att så en signal (079 33 74 332) så tar vi ett möte och ser vad vi kan göra tillsammans.

Nyhet 2

Har du besökt min hemsida tidigare så har du märkt det. Titta! Ny! Från och med idag har jag en helt splitterny hemsida – en total ombyggnad av den tidigare. Och inte nog med det – jag har även gjort det dumma SEO beslutet att helt byta domän (dock enligt konstens alla regler… så vi hoppas att det inte påverkar särskilt mycket). Min tidigare domän, oddball.nu, känner jag inte riktigt passar in på min verksamhet längre. Därför håller jag från och med nu till här, på marknadsutveckling.nu. Välkommen! Och har du kvar någon gammal länk? Lugn – den ska om allt har gått rätt till peka om hit istället.

Nu hoppar vi… igen!

PS! Glöm inte att prenumerera på mitt nyhetsbrev via formuläret nedan för nyheter och tips rörande digital marknadsföring.

Comments are closed.